Personvernerklæring - 11.09.19

Sentrum Tannklinikk vil forsikre deg om at vi bruker dine i personopplysninger (navn, fødselsdato, adresse) etter lov om personopplysninger.

Personopplysninger som samles inn via denne hjemmesiden er kun den informasjon du selv frivillig sender til oss via vårt timebestillingsskjema.

 

Disse opplysningene bruker vi til å kontakte deg for timebestilling. Ikke-identifiserbar informasjon brukes også av Googles analyseprogram for å analysere våre brukere. Dersom du ønsker å fjerne din ikke-identifiserbare data fra Google Analytics kan du gjør dette via denne linken: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sentrum Tannklinikk beholder dine opplysninger kun så lenge vi finner det nødvendig for å kunne tilby deg en time. Så fort dette er gjort blir din informasjon fjernet.

Opplysningene sendt til oss vil kun være tilgjengelig for våre ansatte. Videre deles informasjon med våre samarbeidspartnere som leverer våre IT-systemer og journalsystem (Upheads, Opus systemer AS)

 

Hjemmesiden er laget på plattform fra wix.com. Data fra hjemmesiden kan bli lagret på lokalt på wix.com sine servere. Disse er sikret med brannmurer. 

Du har rett til å endre eller fjerne dine personopplysninger. Du kan be om mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger samt be om å få tilsendt alle dine personopplysninger. Du har også rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener Sentrum Tannklinikk behandler dine personopplysninger i strid med gjeldende lovgivning. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss først.

Informasjonskapsler kan bli lagret på din enhet for å forbedre din brukeropplevelse samt gi oss tilbakemelding for å forbedre våre produkter til deg. Disse inneholder ingen identifiserbar informasjon. Du kan alltid velge å ikke benytte deg av cookies i din valgte nettleser. Merk at dette kan påvirke hvordan vår nettside vil fungere for deg.

Brukere av denne hjemmesiden aksepterer ved besøk at deres personopplysninger behandles i følge nevnte personvernerklæring. For å sende inn personopplysninger kreves ytterligere fysisk aksept av personvernerklæring.

Ta kontakt med Sentrum tannklinikk dersom du har spørsmål knyttet til denne hjemmesiden og/eller personvernerklæring. Dette kan gjøres per post til Sentrum Tannklinikk, Sigurds gate 1 3256 Larvik, per mail til post@sentrum-tann.no eller per tlf på 33 18 33 43. 

Vi holder retten til å gjøre endringer på vår personvernerklæring. Endringene vil påvirke allerede innhentede opplysninger og opplysninger som innhentes etter endringstidspunkt.